Qyteti i Vjetër i Varshavës

Qyteti i Vjetër është pjesa më e vjetër e Varshavës. Kalaja dhe muri i mbretit u ndërtuan në shekullin e 13-të. Pjesa më e madhe e zonës u shkatërrua gjatë Luftës së Dytë Botërore por është rindërtuar, ky ishte një projekt i madh që u përfundua vetëm në vitet 1980.

Puna e madhe do të thoshte që qyteti i vjetër i Varshavës iu dha një vend në Listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s. Qyteti i vjetër është një vend i gjallë, plot galeri, kafene dhe restorante.

Rynek Starego Miasta

00-001 Warszawa

Kontaktoni në rrjetet sociale

Këtu mund të gjeni lidhje me faqet e internetit dhe mediat sociale

Shiriti jeshil do të thotë që lidhja është specifikuar
Shirit gri do të thotë asnjë lidhje e dhënë.

Shihni mediat tona sociale

Gjeni hashtags të njohura

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here