Blerjet në qytet

Orari i hapjes në dyqane

DitaButikQendër tregtare
E hënë10 - 1809 - 19 (21)
E marte10 - 1809 - 19 (21)
E mërkurë10 - 1809 - 19 (21)
E enjte10 - 1809 - 19 (21)
E premte10 - 1809 - 19 (21)
E shtune10 - 1409 - 19 (21)
E dielMbyllurMbyllur

Pushimet zyrtare ku dyqanet janë të mbyllura mund t’i shihni këtu:

Festat kombëtare

Kur janë pushimet në Poloni ? Shihni listën e pushimeve zyrtare në Poloni Kalendarë vjetorë me festa zyrtare: Shikoni listën ku renditen pushimet për çdo vit.

Frymëzim për blerje

Këtu mund të lexoni më shumë rreth rrugëve dhe zonave më të njohura të blerjeve në qytet

Shihni mediat tona sociale

Gjeni hashtags të njohura

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here