Ndërtesa më e lartë në BE është Rrokaqielli i Varshavës në Varshavë

Të shtunën në mbrëmje, spires u vendosën në ndërtesën e re Varso, e cila kështu arriti një lartësi totale prej 310 metra dhe kështu është ndërtesa më e lartë në BE. Ndërtesa merr hapësirën nga rrokaqielli i Frankfurt Commerzbank, i cili është i lartë 259 metra.

Rrokaqielli i ri strehon 69,000 metra katrorë hapësirë ​​për zyre dhe do të ketë, ndër të tjera, një restorant tre-katësh në krye të ndërtesës. Janë planifikuar tarraca në dy kate (49 dhe 53).

Ndërtesa më e lartë ishte Pallati i Kulturës

Në Varshavë, ndërtesa tejkalon Pallatin e Kulturës, e cila ishte një dhuratë për polakët nga diktatori Sovjetik Josef Stalin pas Luftës së Dytë Botërore. Pallati i Kulturës është i lartë 237 metra.

NEWS

Coronavirus / Covid-19

Coronavirus / Covid-19 në Polonia Shikoni figurat në lidhje me Coronavirus / Covid-19 në Polonia. Ju mund të shihni numrin e rasteve, të regjistruara dhe...

Shihni mediat tona sociale

Gjeni hashtags të njohura

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here