18 C
Warsaw
Thursday, October 6, 2022

Stacioni hekurudhor

Stacioni hekurudhor Informacion në lidhje me stacionin lokal të trenit, nisjet e trenave dhe mbërritjet e trenave. Dworzec Warszawa Centralna al. Jerozolimskie 54 00-024 Warszawa Polska Station Information, Transfer, Hotel,...

Aeroporti më i afërt

Aeroporti më i afërt me Varshavën është Warsaw Chopin Airport  Lotnisko Chopina w Warszawie Żwirki i Wigury 00-001 Warszawa Poland Airport website IATA: WAW ICAO: EPWA Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Transferimi në...

Parashikimi i motit dhe motit

Parashikimi i motit dhe motit Këtu mund të shihni se si është koha tani si dhe një parashikim të azhurnuar të motit për ditët në...

Kurset e këmbimit

Kurset e këmbimit, Zloty Monedha e Polonisë quhet Zloty (PLN). 1 Zloty = 100 groshë. Faturat dhe monedhat Monedhat në qarkullim: Monedha 1, 2 dhe 5 zloti 1, 2, 5,...

Festat kombëtare

Kur janë pushimet në Poloni ? Shihni listën e pushimeve zyrtare në Poloni Kalendarë vjetorë me festa zyrtare: Shikoni listën ku renditen pushimet për çdo vit.

Ndërtesa më e lartë në BE është në Varshavë

Ndërtesa më e lartë në BE është Rrokaqielli i Varshavës në Varshavë Të shtunën në mbrëmje, spires u vendosën në ndërtesën e re Varso, e...
This site is registered on wpml.org as a development site.