Coronavirus / Covid-19 në Polonia

Shikoni figurat në lidhje me Coronavirus / Covid-19 në Polonia. Ju mund të shihni numrin e rasteve, të regjistruara dhe aktive.

Ju gjithashtu mund të shihni numra për numrin e vdekjeve dhe rasteve të kuruara.

Shifrat azhurnohen çdo ditë nga bazat e të dhënave të jashtme.

Poland
6,016,249
Total confirmed cases
Updated on
Poland
564,134
Total active cases
Updated on
Poland
116,435
Total deaths
Updated on
Poland
5,335,680
Total recovered
Updated on

Kufizime të udhëtimeve

A ka kufizime të udhëtimit të shoqëruara me Coronavirus?

Situata me Coronavirus po ndryshon me shpejtësi. Nëse po shkoni në një udhëtim, rekomandohet që të kërkoni informacionin më të fundit mbi çdo kufizim udhëtimi në faqen zyrtare të vendit.

Këtu do të gjeni informacione të azhurnuara për:

A ka kufizime hyrëse?
A ka ndonjë kërkesë për një test negativ të Corona-s gjatë hyrjes?
A ka rregulla për karantinën?
A ka rregulla për udhëtime me tren, autobus dhe aeroplan?
A ka rregulla për distancën shoqërore?
Cilat rregulla zbatohen për përdorimin e maskave të fytyrës?

Lidhje me faqen zyrtare të internetit

Shihni mediat tona sociale

Gjeni hashtags të njohura

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here