Aeroporti më i afërt me Varshavën është

Warsaw Chopin Airport 

Lotnisko Chopina w Warszawie
Żwirki i Wigury
00-001 Warszawa
Poland
Airport website

IATA: WAW
ICAO: EPWA

Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Transferimi në aeroport

Mbërritjet drejtpërdrejt – Ekrani i informacionit për aeroportin

Nisjet drejtpërdrejt – Ekrani i informacionit për aeroportin

Kontaktoni në rrjetet sociale

Këtu mund të gjeni lidhje me faqet e internetit dhe mediat sociale

Shiriti jeshil do të thotë që lidhja është specifikuar
Shirit gri do të thotë asnjë lidhje e dhënë.

Shihni mediat tona sociale

Gjeni hashtags të njohura

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here